Advanced Nutrients pH Perfect CONNOISSEUR BLOOM A&B 2x5L

Advanced Nutrients pH Perfect CONNOISSEUR BLOOM A&B 2x5L

146,90 €
sis. 24 % ALV
Paras peruslannoite kokeneille kasvattajille, jotka haluavat hyödyntää kasviensa geneettistä potentiaalia parhaalla mahdollisella tavalla.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A+B: Huipputason Kukintaravinne

Advanced Nutrientsin Connoisseur-sarja on kasviravinneteknologian huippua, joka on suunniteltu vastaamaan sekä kasvuvaiheen että kukintavaiheen tarpeisiin. Tämä sarja sisältää Grow A+B kasvuvaiheen lannoitteet sekä Bloom A+B kukintavaiheen lannoitteet. Sarjan tuotteet tarjoavat erittäin tehokkaasti kelatoidut ja nopeasti imeytyvät makro- ja mikroravinteet sekä pH Perfect -teknologian, varmistaen optimaaliset olosuhteet runsaalle sadolle.

Kukintavaiheen Tehostaja

Connoisseur® Bloom A+B on suunniteltu erityisesti kukintavaiheen aikana käytettäväksi. Sen vahvasti kelatoidut makro- ja mikroravinteet sekä humushapot edistävät kukinnan ja hedelmien muodostumista. Tasainen pH-arvo varmistaa ravinteiden tasaisen imeytymisen, edistäen terveen ja hyvinvoivan kasvuston kehittymistä sekä runsasta satoa.

Keskeiset Ominaisuudet:

 1. pH Perfect -teknologia:

  • Varmistaa, että ravinneliuoksen pH pysyy optimaalisella tasolla, mikä takaa ravinteiden tehokkaan imeytymisen ilman pH-säätöjä.
 2. Tehokas Ravinnesisältö:

  • Bloom A: NPK 3-0-0, sisältää kokonaistyppiä (N) 3% w/w, vesiliukoista kalsiumia (Ca) 2,2% w/w ja vesiliukoista magnesiumia (Mg) 0,7% w/w.
  • Bloom B: NPK 1-4-10, sisältää kokonaistyppiä (N) 2% w/w, vesiliukoista fosforia (P) 4% w/w, vesiliukoista kaliumia (K) 10% w/w ja vesiliukoista rikkiä (S) 0,5% w/w.
 3. Laaja Soveltuvuus:

  • Suunniteltu käytettäväksi vesiviljelyssä, mutta soveltuu myös erilaisille kasvualustoille ja kasvujärjestelmille.

Hyödyt:

 • Kukinnan Kiihdyttäminen: Edistää kukinnan ja hedelmien muodostumista, mikä johtaa runsaampaan satoon.
 • Tasapainoinen Ravinnemäärä: Vahvasti kelatoidut ravinteet varmistavat tehokkaan imeytymisen ja parantavat kasvien hyvinvointia.
 • Helppokäyttöisyys: pH Perfect -teknologian ansiosta ravinteiden annostelu ja pH-säätö on vaivatonta.

Käyttöohjeet:

 • Annostus: Suositeltu annostus on 2-4 ml/l koko kukintavaiheen ajan.
 • Ravistaminen: Ravista hyvin ennen käyttöä.
 • pH-arvo: Suositeltu pH-arvo käytölle on 5.2 - 6.5.

Yhteenveto

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A+B on täydellinen valinta kasvattajille, jotka haluavat parantaa kasvien kukintavaihetta ja saada runsaamman sadon. pH Perfect -teknologian ansiosta ravinteiden annostelu on helppoa ja tehokasta, varmistaen kasvien optimaalisen kasvun ja terveyden.

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A+B tarjoaa parhaan mahdollisen tuen kukintavaiheen aikana, mikä johtaa korkealaatuiseen ja runsaaseen satoon. Valitse Connoisseur Bloom ja vie kasvien kukinta uudelle tasolle!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 845268010084