Advanced Nutrients HammerHead PK 4/12 Booster 250ml

Advanced Nutrients HammerHead PK 4/12 Booster 250ml

7,90 €
sis. 24 % ALV
Suunniteltu erityisesti kasvien kukinta- ja hedelmävaiheen tehostamiseen. Tämä lannoite ei sisällä lainkaan lisättyä typpeä, mikä auttaa välttämään typen liikas
Saatavuus 8 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Advanced Nutrients Hammerhead: Kukituksen ja Hedelmävaiheen Tehostaja

Advanced Nutrients Hammerhead on suunniteltu erityisesti kasvien kukinta- ja hedelmävaiheen tehostamiseen. Tämä lannoite ei sisällä lainkaan lisättyä typpeä, mikä auttaa välttämään typen liikasaantia.

Keskeiset Ominaisuudet:

 1. Tasapainoinen Fosfori-Kalium Suhde:

  • Fosfori (P) ja Kalium (K) suhde on 9-18, mikä tehostaa yhdistelmän vaikutusta ja tukee kukintaa ja hedelmien muodostumista.
 2. Hellävarainen Juuristolle:

  • Suunniteltu olemaan hellävarainen kasvien juuristolle, mikä minimoi stressin ja tukee terveellistä kasvua.
 3. Tehokkaampi kuin PK 13-14 -lannoitteet:

  • Hammerhead tarjoaa parempia tuloksia verrattuna tavanomaisiin PK 13-14 -lannoitteisiin, mikä tekee siitä edullisemman ja tehokkaamman vaihtoehdon.

Hyödyt:

 • Parannettu Kukinta ja Hedelmäntuotanto: Tasapainoinen P-K-suhde tukee intensiivistä kukintaa ja hedelmien kasvua.
 • Vältä Typen Liikasaantia: Ei sisällä lisättyä typpeä, mikä estää typen liikasaannin riskit.
 • Edullisuus: Hammerhead on huomattavasti edullisempi kuin muut vastaavat PK 13-14 -lannoitteet, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan kasvattajille.

Käyttöohjeet:

 • Soveltuvuus: Hammerhead soveltuu käytettäväksi kaikissa kasvualustoissa, mukaan lukien maa, kookos ja hydroponiset järjestelmät.
 • Annostus: Seuraa valmistajan ohjeita parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja varmista, että annostelet oikein välttääksesi ravinteiden yliannostuksen.

Yhteenveto

Advanced Nutrients Hammerhead on erinomainen valinta kasvien kukinta- ja hedelmävaiheen tehostamiseen. Se tarjoaa tehokkaan P-K-suhteen ilman lisättyä typpeä, mikä auttaa välttämään typen liikasaantia ja tukee terveellistä kasvua. Hammerhead on edullinen ja tehokas vaihtoehto kaikille kasvattajille, jotka haluavat parantaa sadon määrää ja laatua.

Valitse Advanced Nutrients Hammerhead ja varmista, että kasvisi saavat parhaan mahdollisen tuen kukinta- ja hedelmävaiheen aikana!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8435679009436