Advanced Nutrients TARANTULA 250ml

Advanced Nutrients TARANTULA 250ml

24,90 €
sis. 24 % ALV
Tämä seos parantaa juuriston terveyttä ja ravinteiden imeytymistä, mikä johtaa vahvempiin ja terveempiin kasveihin. Sisältää 57 erilaista mikro-organismilajia.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Advanced Nutrients Liquid Tarantula on tehokas seos symbioottisia mikro-organismeja, jotka ovat hyödyllisiä kasvien juurille. Tämä seos parantaa juuriston terveyttä ja ravinteiden imeytymistä, mikä johtaa vahvempiin ja terveempiin kasveihin. Tarantula sisältää 57 erilaista mikro-organismilajia ja on markkinoiden tiivistetyin tuote, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kasvien kasvun ja tuoton maksimoimiseksi.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

  • Tehostaa Veden ja Ravinteiden Imeytymistä: Auttaa kasveja saavuttamaan maksimaalisen sadon parantamalla veden ja ravinteiden imeytymistä.
  • Korkea Mikro-organismipitoisuus: Sisältää 10,000,000 CFU per gramma, mikä tarjoaa optimaaliset olosuhteet ravinteiden kuljetuksen tehostamiseksi.
  • Parantaa Raudan ja Fosforin Saatavuutta: Auttaa kasveja hyödyntämään paremmin näitä tärkeitä ravinteita.

Yhteensopivuus:

  • Laajat Käyttömahdollisuudet: Suunniteltu käytettäväksi monipuolisten hydroponisten kasvualustojen kanssa sekä jatkuvissa nestemäisissä ravinnesysteemeissä kuten aeroponiset, tippukastelujärjestelmät, NFT, tulva- ja kuivatusjärjestelmät sekä syvän veden kulttuuri.
  • Täysin Yhteensopiva: Sopii yhteen kaikkien pH Perfect Base Nutrients -ravinteiden sekä muiden ei-pH Perfect Base Nutrients -ravinteiden ja lisäravinteiden kanssa, mukaan lukien kilpailijoiden tuotteet.

Käyttöohjeet:

  • Juurialue: Lisää 0,3 g per litra liuosta.
  • Suihkutus: Lisää 2 g per litra puhdasta vettä. Levitä kerran viikossa. (1 teelusikallinen = 7 grammaa)

Huom:

  • Ei Kiellettyjä Kasvunsäätelijöitä: Advanced Nutrients ei käytä paclobutrazolia, daminozidia tai muita kiellettyjä kasvunsäätelijöitä tuotteissaan.

Sisältö:

  • Humiinihappo: 3% humiinihappoa (peräisin leonardiitista)

Advanced Nutrients Liquid Tarantula - Vapauta maksimaalinen sadon potentiaali yhdellä yksinkertaisella ja näkymättömällä lisäyksellä juurialueelle. Tilaa Liquid Tarantula tänään ja anna kasveillesi paras mahdollinen tuki terveellisen juuriston kehitykselle!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.