Advanced Nutrients Tasty Terpenes (Nirvana) 1l

Advanced Nutrients Tasty Terpenes (Nirvana) 1l

45,90 €
sis. 24 % ALV
Huippuluokan biostimulantti, joka on suunniteltu kasvattajille, jotka tavoittelevat maksimaalisia tuloksia.
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Advanced Nutrients Tasty Terpenes™

Advanced Nutrients Tasty Terpenes™ on huippuluokan biostimulantti, joka on suunniteltu kasvattajille, jotka tavoittelevat merkittäviä sadonkorjuupalkintoja. Tämä erityisesti kehitetty valmiste parantaa kukkien kehitystä ja vahvistaa varren voimaa, tarjoten optimaaliset olosuhteet maksimaaliselle sadolle.

Avainominaisuudet:

  • Rikas Kalium-, Leväuute- ja Apilajauhopitoisuus: Tasty Terpenes™ on täynnä kaliumia, leväuutetta ja apilajauhoa, jotka takaavat runsaan sadon ja vahvan kasvinrakenteen.
  • Parantaa Fotosynteesiä: Edistää kasvien kykyä tuottaa omaa ravintoaan fotosynteesin kautta, mikä johtaa parempaan kasvuun ja kehitykseen.
  • Monivitamiinisisältö: Merilevän ja apilan rikkaus tarjoaa kasveille välttämättömiä kivennäisaineita, mukaan lukien kukintaa tehostavaa kaliumia.

Käyttöohjeet:

  • Annostus: Käytä viikoilla 3-7 annostuksella 2 ml/l vettä.

Yhteensopivuus:

  • Monipuolinen Käyttö: Suunniteltu toimimaan saumattomasti monien hydroponisten kasvualustojen ja jatkuvien nestemäisten ruokintajärjestelmien kanssa, kuten aeroponiikka, tippakastelu, NFT, tulva- ja kuivatusjärjestelmät sekä syvävesiviljely.
  • Täysi Yhteensopivuus: Yhteensopiva kaikkien pH Perfect -perusravinteiden sekä muiden ei-pH Perfect -perusravinteiden, lisäravinteiden ja muiden tuotemerkkien kanssa.

Tärkeitä Huomioita:

  • Ei Kiellettyjä Kasvunsäätöaineita: Advanced Nutrients ei käytä paclobutrazolia, daminozidia tai muita kiellettyjä kasvunsäätöaineita tuotteissaan.

Advanced Nutrients Tasty Terpenes™ tarjoaa huippusuorituskykyä kasvien kehitykseen ja sadon laatuun. Tilaa Tasty Terpenes™ tänään ja anna kasveillesi paras mahdollinen tuki runsaan ja laadukkaan sadon saavuttamiseksi!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8435679002062