Advanced hydroponics of Holland (AHF) Bloom 5l
Loppunut

Advanced hydroponics of Holland (AHF) Bloom 5l

41,90 €
sis. 24 % ALV
Ikoninen Hollantilainen kasviravinne kukintaan
Loppunut

Advanced Hydroponics on yksi ikonisista hollantilaisista kasvilannoitteiden valmistajista, jotka asettivat suunnan Hollannin sisäviljelymarkkinoille noin 30 vuotta sitten. He tuntevat sisäviljelijöiden haasteet erittäin hyvin. Dutch Formula -sarja tarjoaa tarkasti rajatun valikoiman käyttäjäystävällisiä jo ravinnerikkaita kasviravinteita – tämä tekee siitä mielenkiintoisen valinnan rajallisen budjetin sisäviljelijöille. Tarvitset vähemmän tuotteita, pienempiä annoksia etkä välttämättä tarvitse kalliita lisäravinteita saadaksesi hyvän ja laadukkaan sadon. Dutch Formula koostuu kolmesta osasta – 1 Grow, 2 Bloom ja 3 Micro – ja se tunnetaan nyt maailmanlaajuisesti useiden kotipuutarhureiden keskuudessa, ja hyvästä syystä.

Jokaisella kolmesta tuotteesta on omat ominaisuutensa ja ominaisuutensa, jotka tähtäävät kasvisi eri kehitysvaiheisiin. Dutch Formula Bloomia käytetään pääasiassa kukinta-aikana, kasvin elämän tuottavimmassa vaiheessa. Bloom sisältää runsaasti fosforia (P) ja magnesiumia (Mg), jotka varmistavat tasapainoisen ravintoaineseoksen kukinta-aikana. Fosfori on tärkeä fotosynteesissä ja yleisessä kasvussa sekä kasvu- että kukinta-vaiheissa. Magnesium edistää myös fotosynteesiä, auttamalla kasvia imemään valoa energiaksi. Magnesiumin puutteesta kärsivät kasvit näivettyvät, vaikka saisivatkin tarpeeksi valoa.

Voit käyttää kaikkia Dutch Formula -tuotteita millä tahansa alustalla, olipa kyseessä sitten maa, kookos, hydro, kivivilla tai hydrokiteet.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8716239000071