AirRoxy quiet axial kanavapuhallin (Hiljainen) 100mm 104m3

AirRoxy quiet axial kanavapuhallin (Hiljainen) 100mm 104m3

19,90 €
sis. 24 % ALV
Tämä 100 mm aksiaalituuletin soveltuu erinomaisesti ilmanvaihtojärjestelmiin ja se voidaan asentaa käytännössä mille tahansa pinnalle kiinnitysjalan ansiosta.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

AirRoxy Quiet Axial Kanavapuhallin (Hiljainen) 100mm 104m³

Tuotekuvaus:

AirRoxy-kanavapuhaltimet ovat korkealaatuisia laitteita, jotka on testattu ja sertifioitu TUV-sertifiointielimen toimesta. Tämä 100 mm aksiaalituuletin soveltuu erinomaisesti ilmanvaihtojärjestelmiin ja se voidaan asentaa käytännössä mille tahansa pinnalle kiinnitysjalan ansiosta.

Tekniset tiedot:

  • Halkaisija: 100 mm
  • Ilmavirta: 104 m³/h
  • Äänenvoimakkuus: Vertailukelpoinen Vents Quietline -tuulettimien kanssa

Asennus:Aksiaalituuletin voidaan asentaa helposti ilmanvaihtojärjestelmään. Kiinnitysjalan ansiosta se voidaan kiinnittää erilaisille pinnoille, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri asennustarpeisiin.

Äänenvoimakkuus:

AirRox-sarjan tuulettimilla on teknisessä määrittelyssä korkeampi äänenvoimakkuustaso verrattuna kilpaileviin malleihin. Tämä johtuu yhdenmukaisen mittausstandardin puutteesta, sillä jokainen valmistaja pyrkii esittämään tuotteensa mahdollisimman hyvässä valossa.

AirRox-tuulettimet on testattu TUV:lla ja tulokset ovat "raakoja", mikä saattaa vaikuttaa vähemmän houkuttelevilta kuin kilpailijoiden ilmoittamat arvot. 

Kuitenkin käytännön äänenvoimakkuus on samankaltainen kuin Vents Quietline -tuulettimilla.

Hyödyt:

  • Korkea laatu: TUV-sertifioitu
  • Monipuolinen asennus: Voidaan asentaa eri pinnoille kiinnitysjalan ansiosta
  • Luotettavuus: Testattu ja sertifioitu

AirRoxy Quiet Axial kanavapuhallin tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen ratkaisun ilmanvaihtojärjestelmiin. Vaikka teknisissä määrittelyissä äänenvoimakkuus saattaa näyttää korkeammalta, käytännössä se vastaa kilpailijoiden tasoa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan hiljaisuutta arvostaville käyttäjille.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5901583200496