Advanced nutrients tuotepaketti 3x1l ja 130g Big bud jauhe

Advanced nutrients tuotepaketti 3x1l ja 130g Big bud jauhe

51,90 €
sis. 24 % ALV
Advanced Nutrients™ tarjoaa kattavimman kolmiosaisen ravinnelannoitteen sarjan kasvattajille. Lisäksi Big bud jauhe 130g
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään koko lannoitesarjaa yhdessä - Grow, Micro ja Bloom. Nämä toimivat perusravinteina kasvattajille, jotka noudattavat kolmiosaisen kasvin ravitsemusohjelman periaatteita. 

Advanced Nutrients™ tarjoaa kattavimman kolmiosaisen ravinnelannoitteen sarjan kasvattajille. 

pH Perfect™ -teknologian ansiosta ravinneliuoksen pH-säätö on vaivatonta, ja se varmistaa optimaalisen ravinteiden imeytymisen tasapainoisella kelatoitumisella. Näin kasvit saavat laadukkaita vitamiineja ja mineraaleja ilman pH-tasoon liittyviä huolia.

Kolmiosaisen ravitsemusohjelman Grow, Micro ja Bloom käyttö on yksinkertaista. Voit sekoittaa ne suhteessa 1:1:1:1 tai kokeilla muita suhdelukuja riippuen kasvatusmenetelmästäsi ja tarpeistasi. "pH PERFECT" -teknologian ansiosta pH-tason huolehtiminen ei enää ole ongelma puutarhassasi.

Paketti sisältää:

  • Advanced Nutrients GROW 1l
  • Advanced Nutrients BLOOM 1l
  • Advanced Nutrients MICRO 1l
  • Big Bud jauhe 130g
    • Advanced Nutrients Big Bud® Powder on kätevä ja kattava vesiliukoinen jauhe, joka on suunniteltu erityisesti kasvien kukintavaiheen parantamiseen. Tämä korkealaatuinen ravinne tarjoaa kasveille optimaalisen PK-suhteen, mikä auttaa kukkarakenteiden vahvistamisessa ja täyttämisessä.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.