Biobizz BioHeaven 250ml
Biobizz BioHeaven 250ml
Biobizz BioHeaven 250ml
Biobizz BioHeaven 250ml

Biobizz BioHeaven 250ml

19,90 €
sis. 24 % ALV
100% luomu energialannoite
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

BioBizz Bio Heaven on 100% luomu energialannoite. Tuote sopii koko kasvu- ja kukintavaiheen tukemiseen, stimuloimaan ja vahvistamaan luonnollisia aineenvaihduntaprosesseja. Se vapauttaa kasvit myrkyistä ja parantaa ravinteiden imeytymistä sekä kosteustasapainoa. Tuloksena ovat vahvat kasvit ja runsas sato.

Käyttömahdollisuudet:

 Bio-Heaven on erittäin hyvä hiilidioksidilähde maaperän mikro-organismeille. Mikro-organismit luovat parhaat olosuhteet kasviesi juurille ja yleiselle kasvulle.

 Voidaan käyttää kasvu- ja kukintavaiheen ajan. Aloita käyttö toisella kasvatusviikolla. Lopeta käyttö kaksi viikkoa ennen sadonkorjuuta

Annostus riippuu käytetystä alustasta. Koska Biobizzin BioHeaven on erittäin tiivistetty tuote, 2–5 ml vesilitraa kohden riittää. Kasvusuunnitelma auttaa löytämään ihanteellisen annostuksen. Tuotetta voidaan käyttää maaperässä, vesiviljelyssä ja kookospohjaisissa kasvualustoissa.

NPK-arvo on 0.91-0.18-0.24.

Sekoitusliuos voidaan lisätä suoraan maaperään tai kasvualustaan kastelun aikana tai käyttää lehtisuihkuna. Liuos ei ole stabiili. Se tulisi käyttää 24 tunnin kuluessa.

Bio Heavenin edut takaa kaikkien tärkeiden stimulanttien monipuolisen tarjonnan kasveillesi ja antaa kasveillesi voimaa. 

Edistää entsyymien toimintaa ja tukee ravinteiden imeytymistä. Lisää kasvua ja kukinnan muodostumista. Tuote on myrkytön ja parantaa kosteuden imeytymistä, sekä optimoi maaperän elämää. Tarjoten arvokkaan hiililähteen maaperän mikro-organismeille. 

BioHeaven lisää satoa ja parantaa sen laatua.


BioBizz sijaitsee Espanjassa ja on kehittänyt erilaisia tuotteita kasvattajille, kuten laadukkaita luomuviljelylannoitteita, alustoja ja biologisia lisäaineita 1990-luvulta lähtien. Yritys kiinnittää suurta huomiota kunnioittavaan ja kestävään suhtautumiseen ympäristöön. BioBizz-tuotteet soveltuvat siksi ihanteellisesti erilaisten kasvien, kuten kukkien, hedelmien, vihannesten tai yrttien, luomuviljelyyn.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8718403231564