BIOBIZZ Fish Mix 500ml
BIOBIZZ Fish Mix 500ml
BIOBIZZ Fish Mix 500ml
BIOBIZZ Fish Mix 500ml

BIOBIZZ Fish Mix 500ml

7,90 €
sis. 24 % ALV
BIOBIZZIN Fish Mix myös stimuloi mikro-organismien ja hyödyllisten bakteerien tuotantoa kaikenlaisissa maaperissä ja kookospohjaisissa alustoissa.
Saatavuus 7 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Fish·Mix on sekoitus orgaanista kalaemulsio-uutetta Pohjanmerestä, yhdistettynä 100% orgaaniseen hollantilaiseen sokerijuurikas-uutteeseen, auttaa kiihdyttämään kaikkien elollisten organismien kasvua alustassa.

Fish Mix myös stimuloi mikro-organismien ja hyödyllisten bakteerien tuotantoa kaikenlaisissa maaperissä ja kookospohjaisissa alustoissa.  

Biobizz noudattaa tiukkoja luonnonmukaisen maatalouden vaatimuksia, Fish·Mixiä ei uuteta hapoilla eikä sitä stabiloida BHT:lla (butyloidulla hydroksitolueenilla) - synteettisellä säilöntäaineella.

Voit käyttää Fish·Mixiä kaikenlaisten kasvien ensimmäisissä kasvuvaiheissa ja kukinta-aikana satoon saakka. Muutaman päivän käytön jälkeen se muuttaa huonolaatuisen maan rikkaaksi, ravinteikkaaksi maaperäksi - täynnä luonnon mineraaleja, joita kasvisi kaipaavat.

Fish Mix on myös tarpeeksi mietoa käytettäväksi kasvin elämän ensimmäisissä vaiheissa tai suihkutettavaksi suoraan lehtiin kasvuvaiheen aikana.

Soveltuu mainiosti mm. ulkokasveille ja marjapensaille kotipihassa.

Jos haluat käyttää Fish·Mixiä All·Mixisi kanssa, Suosittelemme annostelemaan 1ml/1l vettä. 

Light·Mixissä lisää määrää 2-4 ml/1l vettä. 

Noudata virallista ravinteiden aikataulua parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8718403231311