Biovita Kaktusten ja mehikasvien kasvualusta 5l

Biovita Kaktusten ja mehikasvien kasvualusta 5l

4,00 €
sis. 24 % ALV
Valmistettu kaktusten ja muiden mehikasvien istutusta ja uudelleenistutusta varten.
Saatavuus 5 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Tämä kasvualusta on valmistettu kaktusten ja muiden mehikasvien istutusta ja uudelleenistutusta varten.

Kaktukset ja mehikasvit luonnollisessa ympäristössään kasvavat vaikeissa ja vaativissa olosuhteissa, siksi tähän käyttötarkoitukseen on erikseen luotu kasvualusta, joka sopeutuu niiden tarpeisiin.

 Alustaan käytetyt merkittävät määrät mineraalilisäaineita, kuten laajennettu savi, tekevät alustan rakenteesta huokoisen ja läpäisevän. Tämä auttaa säätämään ilman ja veden hallintaa, estää veden seisomisen ja suojaa juuret ylimääräiseltä kosteudelta.

Maa-aines sisältää oikean annoksen mikro- ja makroelementtejä, jotka ovat välttämättömiä kasvien asianmukaiselle kasvulle. Valmis monikomponenttinen multaseos.

Kaktukset pitävät hyvästä auringonvalosta, voit kasvattaa niitä ikkunalaudoilla eteläpuolella, sekä kasvihuoneissa ja lasiverannoissa. Poikkeuksena ovat oksastetut kaktukset (värikkäät päädyt), jotka eivät saisi olla täysin auringossa.

Kastelun tulisi olla hyvin säästeliästä, erityisesti talvilevon aikana. Tällöin ympäristön lämpötilan alentaminen 10-15 asteeseen vaikuttaa niihin hyvin.

Kaktusten uudelleenistutus kannattaa tehdä syksyllä tai talvella, varoen, ettei kasvien juuristo vaurioidu. Puhdista varovasti kuollut osat juuripallosta.

Kun istutat kasvin astiaan, älä unohda salaojituskerrosta. 

Käyttö:

Ihanteellinen kaktusten uudelleenistutukseen ja kaikenlaisille mehikasveille ruukuissa, laatikoissa ja maassa.

Luonnollinen orgaaninen alusta kaktusten ja kaikkien mehikasvien, kuten joulukaktusten, talonmaksaruohojen, kalliomaksaruohojen ja aaloeiden, kasvattamiseen.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5907813162985