Biovita kevytsora 50l

Biovita kevytsora 50l

28,00 €
sis. 24 % ALV
Kevytsora, 8-16 mm on korkealaatuinen hydroponinen kasvualusta, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen tuki kasvien kasvulle. Max 2 säkkiä per postitilaus
Saatavuus 7 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Laajennettu Savi (Keramiset Rakeet) 8-16mm - Korkealaatuinen Hydroponinen Kasvualusta

Max kaksi säkkiä per postitilaus 

Laajennettu savi (keramiset rakeet) 8-16 mm on korkealaatuinen inertti hydroponinen kasvualusta, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen tuki kasvien kasvulle. Tämä kasvualusta valmistetaan puhtaasta ja suolavapaasta vaahdosta, joka poltetaan avoimessa uunissa, kunnes se saavuttaa tunnusomaisen epäsäännöllisen muotonsa. 

Keramisilla rakeilla on monipuoliset käyttösovellukset ja ne mahdollistavat ravintoarvon säätelyn kasvien tarpeiden mukaan.

Laajennetun Savirakeiden Edut

Korkealaatuinen Materiaali: Valmistettu puhtaasta ja suolavapaasta vaahdosta, joka takaa terveellisen ja turvallisen kasvualustan.

Inertti Kasvualusta: Ei sisällä kasveille haitallisia aineita, mikä tekee siitä ihanteellisen hydroponiseen viljelyyn.

Optimaalinen Muoto ja Koko: 8-16 mm kokoiset epäsäännölliset rakeet tarjoavat erinomaisen ilman- ja vedenkierron juurille.

Säädeltävä Ravintoarvo: Mahdollistaa ravinteiden tarkkaan säätelyn kasvien tarpeiden mukaisesti.

Monipuolinen Käyttö: Soveltuu erilaisiin viljelymenetelmiin, kuten hydroponiseen viljelyyn, ja on erityisen sopiva uudelleenkäyttöjärjestelmiin.

Käyttökohteet

Laajennetun saven keraamiset rakeet sopivat erinomaisesti erilaisiin viljelymenetelmiin, mukaan lukien hydroponinen viljely, uudelleenkäyttöjärjestelmät ja muut viljelyratkaisut, joissa tarvitaan korkealaatuista ja inerttiä kasvualustaa.

Koostumus

  • Puhdas ja suolavapaa vaahto
  • Poltettu avoimessa uunissa epäsäännölliseen muotoon
  • Koko 8-16 mm 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.