Canna Bio Vega 1l- 100% Orgaaninen Kasviravinne

Canna Bio Vega 1l- 100% Orgaaninen Kasviravinne

18,90 €
sis. 24 % ALV
Bio Vega on täydellinen 100% orgaaninen kasviravinne nopeakasvuisille kasveille, jotka kasvatetaan ruukuissa tai avomaalla kasvuvaiheen aikana.
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Canna Bio Vega - 100% Orgaaninen Kasviravinne

Canna Bio Vega on suunniteltu erityisesti kasvuvaiheeseen. Sen sisältämä betaiinityppi on helposti kasvin hyödynnettävissä tarpeiden mukaan. 

Bio Vegan bioaktiiviset ainesosat stimuloivat juurten muodostumista ja vahvaa kasvua, tarjoten kasville optimaaliset edellytykset kukinnan alkamiseen.

BioCanna-tuotteiden edut:

BioCanna-tuotteet on kehitetty täyttämään orgaanisen viljelyn vaatimukset ja perustuvat sekä suoraan että epäsuoraan ravitsemukseen. Nämä tuotteet lisäävät juuriston mikrokasvustoa ja auttavat kasvia ottamaan tarvittavia ravinteita, samalla suojaten juurialuetta. 

BioCanna on ensimmäinen nestemäinen biologinen ravinne, jonka valmistusprosessi sisältää monivaiheisen käymisen, mikä takaa tuotteiden tasalaatuisuuden.

BioCanna-tuotteet ovat 100% orgaanisia ja täyttävät kaikki luonnonmukaisen viljelyn vaatimukset. Ne ovat kasvipohjaisia ja OMRI-sertifioituja lannoitteita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, tehden niistä puhtaita ja turvallisia käyttää.

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä.

Annostus: 15-30 ml / 10 litraa vettä, kasvukauden mukaan.

Kastelu: Käytä ravinneliuosta 1-3 kertaa viikossa.

Käyttöaika: Käytä valmis ravinneliuos mahdollisimman pian, kuitenkin kahden vuorokauden sisällä.

Lisäohjeet: BioCanna-tuotteita voi käyttää myös tihku- ja automaattikastelussa, mutta putkiston huuhtelu vedellä on suositeltavaa annostelun jälkeen. 

Ei suositella nuorille tomaatintaimille. 

Ei tarvitse käyttää pH-liuosta. Tuotteessa olevan pH-puskuroinnin ansiosta Bio Vega ja Bio Flores eivät tarvitse pH säätämistä. 

Ravinteiden hedelmähapot toimivat luonnollisina kelaatteina, joten ravinteet ovat kasvin käytettävissä suurestakin pH-arvon vaihtelusta huolimatta.

.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8717524952457