Canna Terra Professional 50L

Canna Terra Professional 50L

22,00 €
sis. 24 % ALV
Tämä multaseos on suunniteltu erityisesti kukkiville kasveille tarjoamaan niille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Huom. Max kaksi säkkiä per postitilaus

Myynnissä myymälässä. 

Canna Terra Professional Soil Mix 50L -Kasvualusta Kukkiville Kasveille

Canna Terra Professional Soil Mix 50L on typpi-rikas ja erittäin ilmava kasvualusta, joka kuuluu korkeimpaan puhtausluokkaan. Tämä kasvimulta sisältää perliittiä ja erityisiä luonnollisia tehosteita, ja se on täysin lannoitettu, joten lisäravinteita ei tarvitse lisätä vähintään kahteen viikkoon.

Canna Terra Professional -mullan Koostumus

Canna Terra Professional -multa on ainutlaatuinen sekoitus multaa, kompostia, perliittiä ja erityisiä luonnon lisäaineita, jotka koostuvat orgaanisista aineista. Tämä kasvualusta on suunniteltu erityisesti kasvien kasvattamiseen maassa, ja se sisältää korkealaatuisia orgaanisia ainesosia, kuten löyhää turvetta ja desinfioivia puunkuoria, jotka tukevat juurten ja vahvojen versojen kehitystä.

Pääominaisuudet

 • Tilavuus: 50L
 • pH: 5,5-6,5
 • Sähkönjohtavuus (EC): 1,1-1,3 mS/cm
 • Ravinteet (NPK): 12/14/24
 • Tuholaiset, rikkaruohot ja taudit: Vapaa näistä

Edut ja Käyttö

Canna Terra Professional -kasvualusta tarjoaa erinomaiset olosuhteet kaikentyyppisille viljelykasveille ja tukee nopeakasvuisia kasveja. Se on 100% luonnollinen, ilman haitallisia viruksia ja maaperäpatogeenejä. Sen kompleksi ilma-vesijärjestelmä takaa täydelliset olosuhteet kaikille viljelykasveille.

Kasteluohjeet

Kastelumäärä tulisi säätää kasvin tarpeiden mukaan, ottaen huomioon ruukun koko, olosuhteet ja kasvin kehitysvaihe. Normaalisti nopeakasvuiset, kypsät kasvit tarvitsevat noin 4-6 litraa kosteutta per 1 m² päivässä.

Ohjeet Istutuksen Ensimmäisille Viikoille

 1. Siementen Liottaminen: Laita siemenet vesilasiin. Vaihda vesi päivittäin tarvittaessa. Siemen on elinkelpoinen, jos siitä tulee pieni juuri.
 2. Itujen Käsittely: Juuret eivät saisi olla liian pitkiä. Poista idut vedestä ja aseta ne varovasti noin 3 cm syviin reikiin, ja peitä kevyesti kasvualustalla.
 3. Kasvien Asettaminen: Aseta kasvit CANNA Terra Professional -multaan. Paina seosta kevyesti. Ilmavuus on tärkeää juurten kehittymiselle.
 4. Oikea Syvyys: Älä aseta ituja liian syvälle – oikea syvyys on noin 1,5 cm.
 5. Juurtumisen Tehostaminen: Käytä CANNA RHIZOTONIC -juuristotehostetta 2-3 kertaa ensimmäisellä viikolla juurien kehityksen stimuloimiseksi.
 6. Ravinteet Kasvuvaiheessa: Käytä kasvuvaiheessa CANNA Terra Vega -ravinnetta ja kukintavaiheessa CANNA Terra Flores -ravinnetta.

Miksi Valita Canna Terra Professional?

Canna Terra Professional -kasvualusta tarjoaa täydelliset olosuhteet juurten ja versojen kehitykselle, vähäisen sairastuvuuden ja korkeat sadot. Tämä kasvualusta on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kasvattaa terveitä ja vahvoja kasveja kotona tai ammattimaisesti.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8717524957766