Canna Aqua Vega A & B, 2x 5l
Loppunut

Canna Aqua Vega A & B, 2x 5l

55,90 €
sis. 24 % ALV
Kasviravinne erityisesti hydroponisiin järjestelmiin. Ideaali nopeasti kasvaville kasveille kukkimisvaiheen ja hedelmien muodostumisen aikana.
Loppunut

Canna Aqua Vega A & BCanna Aqua Vega A & B on korkealaatuinen ravinneliuos, joka on suunniteltu erityisesti hydroponisiin järjestelmiin kasvien kasvuvaiheen tarpeita silmällä pitäen. Tämä kaksikomponenttinen ravinne varmistaa, että kasvisi saavat kaikki tarvitsemansa ravinteet optimaaliseen kasvuun ja kehitykseen.

Ominaisuudet:

Komponentit: Sisältää kaksi erillistä osaa, A ja B, jotka sekoitetaan veteen. Tämä varmistaa ravinteiden täydellisen tasapainon ja ehkäisee kiteytymistä.

Ravinteet: Korkea pitoisuus typpeä, kalsiumia ja kelatoituja hivenaineita, jotka tukevat voimakasta ja tervettä kasvua.

Käyttö: Soveltuu erinomaisesti kiertojärjestelmiin, kuten NFT- ja ebb and flow -järjestelmiin.

pH-stabiili: Säilyttää ravinneliuoksen pH-tason vakaana, mikä vähentää pH:n säätämisen tarvetta.

Helppokäyttöisyys: Selkeät käyttöohjeet ja sekoitussuhteet, jotka tekevät liuoksen käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Hyödyt:

Optimaalinen kasvu: Canna Aqua Vega A & B tarjoaa täydellisen ravinneyhdistelmän, joka tukee kasvien nopeaa ja tervettä kasvua kasvuvaiheen aikana.

Terve juuristo: Korkea kalsiumpitoisuus edistää vahvan ja terveen juuriston kehittymistä, mikä on erityisen tärkeää hydroponisissa järjestelmissä.

Tasapainoinen ravinneliuos: Kahden komponentin järjestelmä varmistaa, että ravinteet ovat aina oikeassa suhteessa, mikä ehkäisee ravinnepuutoksia ja -yliannostuksia.

Parannettu kasvuympäristö: pH-stabiilius ja kelatoidut hivenaineet parantavat ravinteiden saatavuutta ja imeytymistä, mikä johtaa parempiin kasvuolosuhteisiin ja korkeampiin satoihin.

Canna Aqua Vega A & B on erinomainen valinta kaupunkiviljelijöille ja harrastajille, jotka käyttävät hydroponisia järjestelmiä ja haluavat varmistaa kasveilleen parhaan mahdollisen kasvualustan.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 7081269495410