Canna Zym 1l
Uutuus

Canna Zym 1l

25,90 €
sis. 24 % ALV
Canna Zym auttaa ylläpitämään kasvualustan puhtautta ja tehostaa kasvien juuriston kykyä ottaa vastaan ravinteita.
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Canna Zym 1L - Entsyymivalmiste

Canna Zym on korkealaatuinen entsyymivalmiste, joka on suunniteltu parantamaan kasvien juuriston terveyttä ja ravinteiden saatavuutta. Tämä valmiste sopii erinomaisesti hydroponisiin järjestelmiin, kookosalustoille sekä maaperään.

Hyödyt ja ominaisuudet

Entsyymivalmiste: Canna Zym sisältää tärkeitä entsyymejä, jotka hajottavat kuolleita juuria ja muuta orgaanista ainesta, mikä parantaa juuriston ympäristön terveyttä.

Parantaa ravinteiden saatavuutta: Entsyymit tehostavat ravinteiden imeytymistä, mikä edistää kasvien kasvua ja parantaa satojen laatua.

Helppokäyttöinen: Yksinkertainen annostelu. Lisää 2,5 ml Canna Zymiä litraan vettä kerran viikossa.

Sopii useille kasvatusalustoille: Voidaan käyttää hydroponisissa järjestelmissä, kookosalustoissa ja maaperässä.

Käyttöohjeet

Lisää 2,5 ml Canna Zymiä litraan vettä ja anna kasveille kerran viikossa. Tämä auttaa pitämään kasvualustan puhtaana ja parantaa juuriston terveyttä.

Tekniset tiedot

Tilavuus: 1 litra

Valmistaja: Canna

Käyttötiheys: Kerran viikossa

Canna Zym auttaa ylläpitämään kasvualustan puhtautta ja tehostaa kasvien juuriston kykyä ottaa vastaan ravinteita. Tämä valmiste on erityisen hyödyllinen, kun käytetään uudelleen viljelyalustoja, sillä se hajottaa kuolleita juuria ja muuta orgaanista ainesta, estäen haitallisten mikro-organismien kasvua.

Canna Zym on täydellinen valinta kaupunkiviljelijöille, jotka haluavat parantaa kasviensa terveyttä ja maksimoida sadon laadun.Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8717662940149