Garland Mansikka/Yrtti kasvusäkki 46x38 cm
-15.99%

Garland Mansikka/Yrtti kasvusäkki 46x38 cm

15.99 % alennus
10,00 € 11,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 10,00 €
sis. 24 % ALV
Tämä kasvatuspussi mahdollistaa kasvien nopean ja vaivattoman sijoittamisen ulos, tehden puutarhanhoidosta helppoa ja nautinnollista.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Garland Mansikka/Yrtti kasvusäkki 46x38 cm: Monipuolinen ja Kestävä Ratkaisu Kasvien Kasvattamiseen

Garland Mansikka/Yrtti kasvusäkki on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia kotikasvatettujen mansikoiden tai yrttien tuoreesta mausta. Tämä kasvatuspussi on suunniteltu tarjoamaan helppoutta ja tehokkuutta kasvien kasvatuksessa ilman tarvetta puutarhalle tai kaivamiselle.

Monipuolisuus ja Käytännöllisyys

Garland Strawberry/Herb Bag on suunniteltu erityisesti mansikoiden ja yrttien kasvattamiseen, mutta se sopii erinomaisesti myös vuosittaisille kukkaistutuksille, jotka luovat upean väriloiston. Tämä kasvatuspussi mahdollistaa kasvien nopean ja vaivattoman sijoittamisen ulos, tehden puutarhanhoidosta helppoa ja nautinnollista.

Kestävä Materiaali

Pussi on valmistettu vahvasta kudotusta polyeteenimateriaalista, joka takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Vahvat verkko-otteet tekevät pussin siirtämisestä helppoa puutarhassa, ja täysi UV-suoja suojaa materiaalia auringon haitallisilta säteiltä, pidentäen sen käyttöikää.

Erinomainen Kosteuden Hallinta

Garland Mansikka/Yrtti kasvusäkki auttaa hallitsemaan kasvualustan kosteuden tasapainoa. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä mansikoiden ja yrttien onnistuneessa kasvatuksessa, sillä se estää ylikastelun ja juurimädän muodostumisen.

Helppo Puhdistaa ja Huoltaa

Pyyhi puhtaaksi pinnoilta: Tämä ominaisuus tekee pussin huoltamisesta vaivatonta ja nopeaa. Voit helposti pitää kasvatuspussin puhtaana ja käyttövalmiina kaudesta toiseen.

Tuotetiedot

  • Koko: Halkaisija 38 cm, korkeus 46 cm
  • Materiaali: Vahva kudottu polyeteeni UV-suojalla
  • Vahvat verkko-otteet: Helppo siirtää ja käsitellä
  • Helppo puhdistaa: Pyyhi puhtaaksi pinnoilta

Yhteenveto

Garland Strawberry/Herb Bag on monipuolinen ja kestävä ratkaisu kaikenlaisten kasvien kasvatukseen. Tämä kasvatuspussi yhdistää käytännöllisyyden ja kestävyyden, tarjoten erinomaisen vaihtoehdon puutarhureille, jotka haluavat nauttia tuoreista mansikoista, yrteistä ja kauniista kukkaistutuksista vaivattomasti ja tehokkaasti. 

Valitse Garland Strawberry/Herb Bag ja tee puutarhanhoidosta helpompaa ja nautinnollisempaa!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5031670505101