GHE (Terra Aquatica) DryPart Bloom 1kg

GHE (Terra Aquatica) DryPart Bloom 1kg

38,90 €
sis. 24 % ALV
Kasviravinne kuivassa jauhemuodossa.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Terra Aquatica DryPart® Bloom on ravinneliuos kuivassa jauhemuodossa. 

DryPart® Grow & DryPart® Bloom ovat itsenäisiä, veteen liukenevia kaavoja, jotka on valmistettu korkealaatuisista primaari-, sekundaari- ja mikroravinteista oikeissa pitoisuuksissa antamaan maksimaalinen aromi ja tuotanto, jopa pehmeimmässä vedessä. 

Molemmat ovat myös pH-puskuroituja, mikä tarkoittaa, että ravinteiden liuoksen pH-arvo säilyy, kun pH-tavoite on saavutettu. Kuivajauhemuoto tekee DryPart®:ista erittäin kannettavan ja helposti säilytettävän, mikä tekee siitä suositun valinnan ulkokasvattajille.


DryPart® Grow & Bloom voidaan käyttää kaikenlaisille kasveille ja erilaisilla vesilaaduilla. Olit sitten kasvattamassa kookoskuidulla, vesiviljelyjärjestelmässä, mullattomassa maassa tai maaperässä, DryPart® antaa sinulle kaiken tarvitsemasi joustavuuden ja kuljetettavuuden.


KÄYTTÖOHJEET:

Sekoita hyvin veteen ja levitä.

Terra Aquatica DryPart® -ravinteet ovat erittäin tiivistettyjä: veden alla tarvitaan enintään 2 g/L.

Varmista, että DryPart®-jauhe säilytetään kuivassa, ilmatiiviissä säiliössä avaamisen jälkeen, jotta paakkuuntumista ei tapahdu.


KÄYTÄ YHDISTETTÄESSÄ:

Toimii kaikkien kasvien ja alustojen kanssa, hydroponiikassa, maaperässä ja ulkokasvatuksessa.

Terra Aquatica TrikoLogic® tuo hyödyllistä mikrobien elämää juurivyöhykkeellesi, ja TrikoLogic® S lisää suojaa ja lisää suorituskykyä, erityisesti korkeissa lämpötiloissa.

Terra Aquatica -lisäaineet: T.A.-sarjaan kuuluu korkealaatuisia orgaanisia lisäaineita kasviesi hienosäätöön ja parantamiseen.

FlashClean®: ei vain lukitusongelmien ja sadonkorjuun lopettamiseen; FlashClean® elvyttää vanhan substraatin ja väsyneen maan, jotka molemmat voivat olla vaikeita käsitellä hedelmöittävien kasvien kanssa, joita ei voi uudelleenistuttaa, ja voi antaa emokasveille uuden elämän.

Viimeisten 10 päivän aikana käytä FinalPart®:ia lisäämään satoa. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 3760172784333