Harmaa Balcony Heather kangasruukku kantokahvoilla, 12l Root Pouch
Harmaa Balcony Heather kangasruukku kantokahvoilla, 12l Root Pouch
Harmaa Balcony Heather kangasruukku kantokahvoilla, 12l Root Pouch

Harmaa Balcony Heather kangasruukku kantokahvoilla, 12l Root Pouch

12,90 €
sis. 24 % ALV
40x20x15 cm, ympäristöystävällinen valinta parvekkeellesi ja puutarhaasi - Root Pouch Parveke Heather. Mukavat kahvat, optimaalinen vedenpidätys ja -läpäisy
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Root Pouch Balcony Heather Grey - vedenpidätys, kuivatus ja lämpösuoja

Root Pouch Grey on täydellinen valinta parvekkeellesi. Se soveltuu erinomaisesti miniyrttitarhan tai parvekekasvien kasvatukseen.

Valmistettu 100% kierrätetyistä PET-pulloista, ne ovat BPA-vapaita, mikä tekee niistä turvallisen ja ympäristöystävällisen valinnan. Käytännölliset kahvat helpottavat parvekkeen ja puutarhan tilan uudelleenjärjestelyä, ja materiaalin ainutlaatuinen rakenne takaa erinomaisen vedenpidätyksen ja kuivatuksen.

Pääominaisuudet

Paino: 250 mg/m^2

Materiaali: Kierrätetyt vesipullot (PET) ja luonnonkuidut

Käyttöikä (maanpäällinen): 5-6 vuotta

Käyttöikä (maan alla): 3-4 vuotta

Kahvat: Kyllä

Väri: Harmaa

GREY-sarjan pääominaisuudet:

  • Kasvien juurien lämpösuojaIlmavirran varmistaminen juurialueelle
  • Optimaalinen vedenpidätys
  • Hyvä kuivatus
  • Tasainen veden jakautuminen
  • Veden houkutteleminen ympäröivästä maaperästä
  • Hajoavuus

GREY-sarja on suunniteltu henkilöille, jotka etsivät pitkäikäistä ruukkua, jossa on optimaalinen vedenpidätys ja kuivatus. 

GREY-sarjan ratkaisujen ansiosta kasveilla on jatkuva pääsy kosteuteen, samalla kun tehokas kuivatus varmistaa veden tasaisen jakautumisen juurialueella.

Ruukun ainutlaatuinen suunnittelu, jossa on yhdistelmä luonnonkuituja ja kierrätettyjä kuituja, tekee niistä kestäviä ja hengittäviä. Paksu kangas tarjoaa lämpösuojan kasvien juurille. Ruukussa käytetty kuitusekoitus kestää jopa nuoren tammen "aggressiivisesti" kasvavia juuria, mikä mahdollistaa kasvin helpon uudelleenistutuksen tulevaisuudessa.

Ruukkujen teknologiat tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat säästää vettä. 

Hyvän vedenpidätyksen ja kuivauksen lisäksi ruukku pystyy houkuttelemaan vettä ympäröivästä maaperästä, mikä vähentää vedenkulutusta. 

Nämä ominaisuudet kiinnostavat vaativimpiakin asiakkaita, kuten taimitarhoja, jotka keskittyvät suureen kasvien tuotantoon. Vähäisempi vedenkulutus lisää tehokkuutta ja parantaa viljelyn kilpailukykyä.

Root Pouch Grey sopii täydellisesti harrastajapuutarhureille sen kestävän rakenteen ja kyvyn houkutella vettä ympäröivästä maaperästä ansiosta, mikä takaa kasveille jatkuvan pääsyn kosteuteen. 

Ammattiviljelijöille GREY-sarja on korvaamaton työkalu optimaalisen vedenpidätyksen ja kuivauksen ansiosta.

 Vähäisempi vedenkulutus ja asianmukaiset olosuhteet juurien kehitykselle johtavat parempaan sadon laatuun, mikä lisää kilpailukykyämme markkinoilla.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 848039008389