Canna Kevytsora, Hydrosora 45l

Canna Kevytsora, Hydrosora 45l

28,00 €
sis. 24 % ALV
Kevytsora vesiviljelyjärjestelmiin
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

CANNA kevytsora on keraamista raetta, joka muodostaa ihanteellisen kasvualustan kokeneille viljelijöille. Se tarjoaa täydellisen pohjan niille, jotka haluavat säädellä kasvien ravinteiden käyttöä ja kosteutta niiden kehityksen aikana.

Käyttöohjeet: CANNA kevytsora sopii kaikkiin hydroponisiin järjestelmiin. Ennen käyttöä huuhtele kevytsora ensin vedellä poistaaksesi roskat ja estääksesi kastelujärjestelmän tukkeutumisen. Kevytsoraa voidaan käyttää myös parantamaan kompostikastelua. Tähän tarkoitukseen levitä 4 cm paksuinen kerros kevytsoraa ennen kompostin asettamista. Käytetyt pakkaukset voidaan kierrättää.

 CANNA kevytsora on valmistettu erityisestä savityypistä, joka sisältää vähän liukoisia suoloja. Siksi se soveltuu erityisen hyvin veden kierrätysjärjestelmiin. CANNA kevytsoralla on sekä korkea ilmakanavuus että suuri ilmamäärä, jotka stimuloivat vahvaa juurten kehitystä. CANNA kevytsora sisältää erilaisia ainesosia, jotka yhdessä muodostavat optimaalisen heterogeenisen rakenteen, joka on ihanteellinen juurten kehittymiselle. 

CANNA kevytsora on epäorgaanista, pH-neutraalia, kemiallisesti ja biologisesti neutraalia, se on myös homeetonta, eikä se mätäne. CANNA kevytsora on perusta optimaaliselle kasvulle ja kukinnalle. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8717524959913