Neemöljy, käsittelemätön 100ml

Neemöljy, käsittelemätön 100ml

6,00 €
sis. 24 % ALV
Estää tuholaisia, estää tauteja, toimii lannoitteena
Saatavuus 21 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Neemöljy saadaan neem-puusta (Azadirachta indica), joka on alkuperäislaji Etelä-Aasian, Kaakkois-Aasian ja osittain Länsi-Aasian maissa. Neemiä pidetään pyhänä puuna Intiassa, ja sillä on monia lääketieteellisiä ja kosmeettisia käyttötarkoituksia. Neemöljy valmistetaan neem-puun siemenistä, joten sillä uskotaan olevan terveyttä ja ihonhoitoa edistäviä ominaisuuksia. Sitä käytetään usein ayurvedisessa lääketieteessä lievittämään sisäisiä tulehduksia, ihotauteja ja hiusten ongelmia. Neemöljyä käytetään myös yleisesti maataloudessa luonnollisena keinona suojata kasveja tuholaisilta ja taudeilta.

Käyttökohteet

Kotona

Kasvien suojelu: Tehokas kasvien tuholaisten torjunnassa (esim. kirvoja, punkkeja). Hyönteiskarkote: Luonnollinen kotitalouksen hyönteiskarkote. Homeenesto: Tehokas erilaisten homeiden torjunnassa. Puutarhassa

Tuhoeläinten torjunta: Toimii monia tuholaisia vastaan kuten kirvoja, punkkeja, ötököitä, kilpiäisiä, juuriravintoisia hyönteisiä jne. 

Voidaan käyttää suihkeena sekä tuholaisten torjuntaan että torjumiseen. 

Tautien ennaltaehkäisy: Toimii kasvien sieni- ja tauteja vastaan. Voidaan käyttää tautien ennaltaehkäisyyn tai hoitoon. 

Lannoite: Sisältää kasveille hyödyllisiä ravintoaineita. Voidaan käyttää satomäärien ja kasvien laadun parantamiseen, mutta tarkka käyttö on suositeltavaa kasvivaurioiden välttämiseksi. 

UV-suojaus: Sisältää luonnollisia UV-suodattimia, jotka suojaavat kasveja haitalliselta auringonvalolta.

Kasvien suojelu: Sekoita noin 5 tippaa neemöljyä litraan vettä muutaman tipan miedon saippuan kanssa. Suihkuta kasveja muutaman päivän välein. 

Hyönteiskarkote: Sekoita noin 10 tippaa neemöljyä litraan vettä ja ripaus saippuaa. Käytä ikkunoihin, oviin tai lattioihin suihkuttamiseen. 

Hometa vastaan: Sekoita noin 10 tippaa neemöljyä litraan vettä ja saippuaa. Suihkuta seiniin, huonekaluihin tai mattoihin. 

Kasvitautien ennaltaehkäisy: Käytä noin 5 tippaa öljyä 100 ml vettä kohti muutaman tipan astianpesuainetta. Levitä kerran tai kahdesti viikossa tartuntatason mukaan. 

Lannoite: Suositeltava annos on 1-2 teelusikallista litraa vettä kohti. 


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5902273248293