ONA Misting dome, vihreä
ONA Misting dome, vihreä

ONA Misting dome, vihreä

30,00 €
sis. 24 % ALV
Ona sumuttaja hajujen poistoon ja neutralisointiin
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Luo rentouttava ilmapiiri, joka on täynnä ONA:n miellyttäviä tuoksuja, samalla poistaen ympäröivästä ilmasta kaikki ei-toivotut hajut. Sumututtaja pumppaa tasaisesti ONA-nestettä ilmaan, mikä poistaa kaikki epämiellyttävät hajut turvallisesti ja luonnollisesti.

Kevyt ja kannettava, voit helposti ottaa sumutuskuvun mukaasi huoneesta toiseen.

Ominaisuudet:

7 värin LED-vaihtuva valo. Helpottaa päivittäistä stressiä. Kuiskaus-hiljainen: Vain 35 dB käytön aikana. Raikasta ilmaa ja poista ei-toivotut hajut. Saastumatonta, korkealaatuista materiaalia. Korroosionkestävä PP-muovi. Valkoinen väri.

Sisältää: 1 x ONA Sumutuskupu ja 1 x Pistokevirtalähde.

Kuinka ONA Sumutuskupu toimii: ONA Sumutuskupu on tyylikäs laite, joka yhdessä ONA-nesteen kanssa käsittelee hajuja 10-15 m2 alueella (mahdollisesti enemmän riippuen ilmanvaihdosta alueella).

Laite koostuu säiliöstä, johon voi täyttää ONA-nestettä. Neste muutetaan hienoksi sumuksi ultrasonisen muuntimen avulla. Ultrasoninen muunnin värisee niin nopeasti (2,4 MHz - kuuloalueen ulkopuolella), että se aiheuttaa hajun neutraloivan nesteen molekyylien kirjaimellisesti hajoavan toisistaan. Syntynyt hieno sumu vapautetaan sitten ympäröivään ilmaan, kantaen mukanaan ONA-nesteen suuren deodorisoivan voiman. Laite voidaan asettaa toimimaan 1 tunnin, 3 tunnin, 5 tunnin tai jatkuvasti. Jos nesteen taso laskee liian alhaiseksi, sumutustoiminto katkaistaan automaattisesti turvallisuussyistä.

Laite sisältää LEDit, jotka voidaan asettaa valaisemaan läpinäkyvää kuppikantta säiliön kannessa. Tämä "mielialavalo" -toiminto luo miellyttävän ilmapiirin värivalollaan. Valittavana on 7 väriä - valkoinen, sininen, vihreä, punainen, syaani, keltainen ja magenta. Valoa voidaan asettaa vaihtumaan hitaasti väristä toiseen. Valo voidaan myös sammuttaa, jos niin halutaan.

Kuinka käyttää ONA Sumutuskuppua: Tarvitset ONA-nestettä tämän laitteen käyttämiseen. Liitä virtalähde pistorasiaan ja toinen pää takana lähellä laitteen pohjaa olevaan pistorasiaan. Laite piippaa kerran. Aseta laite tukevalle, tasaiselle pinnalle. Huomaa, että ilmanottoaukko sijaitsee laitteen pohjassa, joten sitä ei saa asettaa matolle tai muulle pinnalle, joka voi estää ilmavirtauksen. Älä kallista laitetta tai aseta sitä epätasaiselle pinnalle, muuten neste voi vuotaa.

Poista kannen yläosasta. Täytä säiliö ONA-nesteellä, mutta ei korkeammalle kuin maksimitaso, joka on merkitty ympäri säiliön yläosan ympärillä olevan reunuksen alapuolella. Älä koskaan täytä säiliötä laitteen ollessa käynnissä. Kun säiliö on täytetty, aseta kansi takaisin laitteen päälle.

Laite käynnistetään painamalla ja pitämällä Mist/Timer -painiketta laitteessa muutaman sekunnin ajan. Pieni LED-merkkivalo osoittaa laitteen olevan PÄÄLLÄ. Tämä on jatkuvan tilan asetus. Mist/Timer -painiketta painamalla uudelleen laite otetaan pois jatkuvasta tilasta ja asetetaan ajastetulle tilalle 1 tunniksi. 

Seuraavat painallukset asettavat laitteen 3 tunnin ajastetulle tilalle, sitten 5 tunnin ajastetulle tilalle ja sitten takaisin jatkuvaan tilaan. Sumutustoiminto voidaan sammuttaa painamalla ja pitämällä MIST/TIMER-painiketta muutaman sekunnin ajan.

Kuinka käyttää LED-mielivalo-ominaisuutta: Sumutustoimintoa ei tarvitse olla PÄÄLLÄ Mood light-ominaisuuden käyttämiseksi. Paina "LIGHT" -painiketta kerran, ja mood light vaihtuu vähitellen saatavilla olevien värien läpi. 

Seuraavat "LIGHT" -painikkeen painallukset sammuttavat vähitellen vaihtuvan toiminnon ja vaihtavat seitsemän kiinteän värin (valkoinen, punainen, vihreä, sininen, magenta, keltainen, syaani) läpi, sitten pois päältä ja sitten takaisin vähitellen muuttuvaan tilaan. 

Valo voidaan sammuttaa nopeasti painamalla ja pitämällä LIGHT-painiketta noin 1 sekunnin ajan.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5060502829146