Root Riot juurrutuskuutiot astialla 24kpl

Root Riot juurrutuskuutiot astialla 24kpl

11,00 €
sis. 24 % ALV
Juurrutuskuutiot on valmistettu luomulaatuisista kompostoiduista raaka-aineista ja ne tarjoavat ihanteelliset olosuhteet kasvien terveelle juurtumiselle.
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Root Riot - 24 kuutiota, jotka soveltuvat siemenille ja pistokkaille, sekä astia. 

Root Riot - Juurrutuskuutiot - 24kpl ja alusastia

Mitat: Yksittäinen kuutio 32 x 32 x 38 mm

Root Riot -juurrutuskuutiot ovat valmistettu orgaanisista, kompostoiduista aineksista, ja ne säilyttävät ihanteellisen vesi-ilma-suhteen nopeaa ja tervettä kasvien kasvua varten. 

Tämä mullistava tuote sopii sekä siemenille että pistokkaille. Biologisesti aktiivisilla ainesosilla ja mikroelementeillä kyllästetyt kuutiot edistävät juurten kehittymistä ja tarjoavat riittävästi ravinteita kasvaville kasveille.

Growth Technology Root Riot -kuutiot sisältävät hellävaraisesti ja hienoksi jauhettua turvetta, joka luo täydellisen kasvuympäristön pistokkaille, siemenille ja jopa kasvien klooneille. Tämä seos mahdollistaa erinomaisen ilmanvaihdon, helpon juurten läpäisyn ja poikkeuksellisen vedenpidätyskyvyn, jopa kasvien siirron jälkeen toisiin kasvualustoihin. 

Root Riot -järjestelmä tarjoaa optimaalisen ympäristön sekä siementen itämiseen että juurien kehitysvaiheeseen.

Root Riot -juurrutuskuutioiden edut:

 • Takaa nopean ja voimakkaan juurtumisen
 • Optimaaliset pH- ja EC-arvot, jotka pysyvät vakaina myös veden tai liuoksen lisäämisen jälkeen, vähentäen viljelijän virheiden vaikutuksia
 • Pölyttömiä
 • Helppokäyttöisiä
 • Todistetusti luotettavia tuloksia
 • 100% biohajoavia

Käyttövinkit:

Siementen kylvö:

 • Aseta siemenet kuution reikiin.
 • Sijoita kuutioiden tarjotin lämpimään paikkaan itämisen ajaksi.

Taimet/kloonit:

 • Valitse haluamasi alue leikkausta varten ja leikkaa viistosti varren paksuuntumisen tai varsinivelen alapuolelta (lyhyt, usein paksuuntunut varren osa, josta kukat kasvavat). Poista suurin osa lehdistä, jättäen vain muutaman.
 • Kasta emokasvin leikattua osaa Growth Technology Clonex -juurtumisgeeliin ja aseta se varovasti Root Riot -kuution päälle olevaan reikään. Aseta leikattu kasvin pala varovasti, painamatta.
 • Suihkuta pistokkaita Clonex Mistillä (tai vastaavalla valmisteella), peitä muovikelmulla tai läpinäkyvällä kannella kasvihuoneessa (esim. Garland-merkkinen) riittävän kosteuden ylläpitämiseksi. Suihkuta säännöllisesti kasvuprosessin aikana.
 • Voit siirtää kasvin, kun sen juuret ovat näkyvissä. Tarvittaessa kuutio voidaan siirtää mihin tahansa kasvujärjestelmään.

Tilaa Root Riot -juurrutuskuutiot nyt ja varmista nopea ja terveellinen kasvien kasvu!

Root Riot -juurrutuskuutiot ovat välttämätön apuväline jokaiselle kasvattajalle, joka haluaa parantaa juurten kehitystä ja saavuttaa luotettavia tuloksia helposti. 

Näiden kuutioiden avulla onnistut varmasti!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5025644812661