Garland Slug X – Tehokkain ratkaisu etanoiden ja kotiloiden torjuntaan
Garland Slug X – Tehokkain ratkaisu etanoiden ja kotiloiden torjuntaan

Garland Slug X – Tehokkain ratkaisu etanoiden ja kotiloiden torjuntaan

12,00 €
sis. 24 % ALV
Slug X ei sisällä myrkkyjä ja on sekä tehokas, että turvallinen käyttää puutarhassasi.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Garland Slug X – Tehokkain ratkaisu etanoiden ja kotiloiden torjuntaan

Etsitkö tehokasta ja turvallista tapaa päästä eroon etanoista ja kotiloista puutarhassasi? Patentoidulla Slug X:llä on mullistettu puutarhurien pahimpien vihollisten torjunta. Tämä innovatiivinen tuote on saanut lukuisia "Paras ostos" -tunnustuksia ja asiakkaat ylistävät sen tehokkuutta.

Miksi valita Slug X?

Tehokas houkutin: Slug X houkuttelee etanoita ja kotiloita käyttämällä olutta syöttinä. Vahva haju kertyy ansaan ja houkuttelee ne sisään vastustamattoman aromin avulla. Kun ne ovat sisällä, ne hämmentyvät ja putoavat hukutuskaivoihin.

Helppokäyttöinen: Slug X koostuu pohjamuotista, jossa on kolme hukutuskaivoa ja neljä suppilomaista kulkuaukkoa. Tiiviisti istuva kansi varmistaa, että oluen höyryt kerääntyvät nopeasti houkuttelemaan etanat tuhoonsa.

Tehokas torjunta: Slug X voi puhdistaa saastuneet alueet etanoista nopeasti. Riippumattomat testaajat The Daily Telegraph -lehdestä pyydystivät 147 etanaa vain yhdessä yössä! Se todella toimii.

Siirrettävyys: Toisin kuin monet muut etana-ansat, jotka on suunniteltu osittain haudattaviksi, Slug X on täysin siirreltävä. Voit helposti siirtää sitä paikasta toiseen puutarhassasi, terassilla tai patiolla.

Turvallinen luonnolle: 

Slug X ei käytä myrkkyä, toisin kuin monet muut etanantorjuntamenetelmät. 

Myrkytetyt etanat ovat vaarallisia linnuille ja siileille. Slug X on turvallinen vaihtoehto, joka ei aiheuta vaaraa muulle luonnonvaraiselle eläimistölle.

Ekologinen: Slug X on valmistettu kierrätetystä polypropeenista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan.

Tekniset tiedot

Mitat: 26 cm pitkä, 20,5 cm leveä, 6 cm korkea

Materiaali: Kierrätetty polypropeeniÄlä anna etanoiden ja kotiloiden tuhota puutarhaasi. Valitse Slug X ja nauti kauniista ja terveestä puutarhasta ilman haitallisia kemikaaleja. 

Tilaa omasi jo tänään ja näe tulokset itse!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.