Terra Aquatica DryPart® Grow 1kg

Terra Aquatica DryPart® Grow 1kg

38,90 €
sis. 24 % ALV
Kasviravinne kasvuun jauhetussa muodossa.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Terra Aquatica DryPart® on yksiosainen ravinneliuos kuivana jauheena. Tuotesarja koostuu kahdesta mineraalipohjaisesta yksiosaisesta ravinteesta, yksi kasvuvaiheeseen ja yksi kukintaan, DryPart® on tiivistetyin Terra Aquatican tuotteista.

DryPart® Grow ja DryPart® Bloom ovat itsenäisiä, veteen liukenevia kasviravinteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista primaari-, sekundaari- ja mikroravinteista oikeissa pitoisuuksissa, jotta saavutetaan maksimaalinen aromi ja tuotanto jopa pehmeimmässä vedessä.

 Molemmat ovat myös pH-puskuroituja, mikä tarkoittaa, että ravinteiden liuoksen pH-arvo säilyy vakiona, kun pH-tavoite on saavutettu. 

Kuivajauhemuoto tekee DryPart®-tuotteesta erittäin siirrettävän ja helposti varastoitavan, mikä tekee siitä suositun valinnan ulkona kasvattaville puutarhureille.

DryPart® Grow & Bloom -tuotteita voidaan käyttää kaiken tyyppisille kasveille ja erilaisilla vesilaaduilla. Olitpa sitten työskentelemässä kookoskuidussa, hydroponiikassa, maaperättömässä kasvualustassa tai maassa, DryPart® antaa sinulle kaiken tarvitsemasi joustavuuden ja siirrettävyyden.

KÄYTTÖOHJEET: Sekoita hyvin veden kanssa ja levitä. Terra Aquatica DryPart® -ravinteet ovat erittäin tiivistettyjä: Annostele enintään 2 g/L. 

Varmista, että DryPart®-jauhe säilytetään kuivassa, ilmatiiviissä astiassa avaamisen jälkeen.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 3760172784319