Terra Aquatica ravinnepaketti

Terra Aquatica ravinnepaketti

189,90 €
sis. 24 % ALV
Täydellinen ravinnepaketti viljelyyn kaikilla alustoilla.
Saatavuus 1 pkt
Toimitus 1-5 arkipäivää

Täydellinen ravinnepaketti kaikenlaisille kasvualustoille!

Paketti sisältää:

 3-osainen  TriPart-lannoitesarja: 

Grow 5l, edistää rakenteellista kasvua ja lehtien kehittymistä.

Bloom 5l, parantaa kasvuvaiheen aikana juurten kehitystä. Kukinnan ja hedelmien muodostumisen aikana tämä ravinne auttaa satosi täyteen potentiaaliinsa.

Micro 5l, tarjoaa kasveillesi kaikki tarvittavat mikroravinteet kelatoidussa muodossa. Lisäksi siihen sisältyy orgaanisia puskureita, jotka auttavat tasapainottamaan ravinneliuoksen pH-arvoa. TriPart Micro täydentää TriPart Grow'n ja TriPart Bloomin toissijaiset ja ensisijaiset ravinteet.

Konseptin 3-osaisista ravinteista ja Flora/TriPart-sarjasta on kehittänyt GHE/Terra Aquaticalle entinen NASA:n kemisti, tohtori Cal Herrmann, yhteistyössä kalifornialaisen yliopiston (University of Davis) kanssa.

+Bloom Booster 500ml on tehokas kukinnan stimuloija, joka auttaa kasvejasi saavuttamaan runsaan kukinnan ja hedelmien ja siementen tuoton. Se lisää kasvin aineenvaihduntaa ja parantaa mineraalien imeytymistä, biologisten stimulanttien ja orgaanisten ravinteiden kulkeutumista parantavien aineiden avulla. Tuloksena on Runsas sato ja maukkaammat, ravintorikkaammat hedelmät. Bloom Booster toimii luonnollisesti ja auttaa kasvia saavuttamaan sen koko potentiaalin.

+ Terra Aquatican Kalsium ja magnesium 1l lisäravinne helpottaa estämään makroravinteiden vajauksia, edesauttaa kasvua ja kukintaa, sekä vähentää  homehtumista ja lehtipolttetta. T.A.:n Calsium Magnesium Supplement tarjoaa kalsiumia ja magnesiumia tiivistetyssä muodossa, joka ei muodosta jäämiä kasteluputkiin. Voidaan käyttää kaikkien ravinnesarjojen lisänä kaikilla kasvualustoilla. Huom. T.A.:n DualPart Coco:n tai NovaMax soft water-versioilla viljeltäessä tuotteen käyttöä ei suositella, sillä nämä pehmeän veden versiot sisältävät jo tarpeeksi kalsiumia- sekä magnesiumia RO-vedellä viljelynkin tarpeisiin.

+Terra Aquatica SEAWEED 1L Kylmäpuristettu merileväuute, joka on valmistettu kylmäpuristetusta merileväseoksesta. Valmistustavan ansiosta kaikki vitamiinit, antioksidantit ja hivenaineet on saatu säilytettyä. Terra Aquatican Seaweed toimii kasvin ja maaperän elinvoiman vahvistajana. Se vähentää kasvin stressiä ja edistää kasvin tervettä kasvua. 

Käytetään kaikissa kasvuvaiheissa. Tuote soveltuu käytettäväksi kaikkien Terra Aquatica/GHE:n ravinteiden kanssa, niin vesi- ja ruukkuviljelyssä, kuin kasvimaalla.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.