Terra Aquatica - Tripart Micro 1L soft

Terra Aquatica - Tripart Micro 1L soft

16,90 €
sis. 24 % ALV
TriPart-sarjan mineraalipohjainen kasviravinne kaikille kasvualustoille.
Saatavuus 5 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

3-osaisen TriPart-lannoitesarjan Micro-osa, joka tunnettiin ennen GHE:n Flora-sarjana. Resepti ja laatu on sama, vain brändin nimi vaihtuu. 

TriPart Micro tarjoaa kasveillesi kaikki tarvittavat mikroravinteet kelatoidussa muodossa. Lisäksi siihen sisältyy orgaanisia puskureita, jotka auttavat tasapainottamaan ravinneliuoksen pH-arvoa. TriPart Micro täydentää TriPart Grow'n ja TriPart Bloomin toissijaiset ja ensisijaiset ravinteet.

Kelatointi on prosessi, jossa ravinteet sitoutuvat orgaaniseen yhdisteeseen, parantaen niiden liukoisuutta ja saatavuutta kasveille. Tämä tekee ravinteista tehokkaampia ja edistää kasvien kasvua.

 TriPart Bloom ja TriPart Micro sisältävät silikaattia (silikaattihapon muodossa) joka täydentää ravinneohjelmaasi ja vahvistaa kasvia. Se toimii kaikilla kasvualustoilla, niin vedessä, mullassa, kuin kasvimaallakin.

Tripart-sarja koostuu kolmesta komponentista, joiden suhteita muuttamalla se täyttää kasvisi vaatimukset kaikissa kasvuvaiheissa.

Konseptin 3-osaisista ravinteista ja Flora/TriPart-sarjasta on kehittänyt GHE/Terra Aquaticalle entinen NASA:n kemisti, tohtori Cal Herrmann, yhteistyössä kalifornialaisen yliopiston (University of Davis) kanssa.

N-P-K arvo: 5-0-1 + Mikro ja hivenaineet

Suositeltu pH-taso: 5.5 - 6.5

Annostus: 2,5 - 15 ml/10l

Ravista hyvin ennen käyttöä!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 3760172780090