BioBizz

Biobizz tuo luomuviljelyn kaikkiin maailman kolkkiin.

Biobizz World Wide Organics omistautuu luomulannoitteiden tuotantoon ja viennin varmistamiseen, jotta jokainen tuotte olisi korkealaatuinen ja viljelijät saisivat parhaan mahdollisen tuloksen niitä käyttäessään.

Alusta alkaen BioBizz on pyrkinyt luomaan kestävää maataloutta, kannustamaan omavaraisuuteen ja korostamaan luonnollisten tuotteiden ja menetelmien käytön tärkeyttä kaiken tarvitsemamme saamiseksi.

Biobizz syntyi vuonna 1992 Groningenissa, Alankomaissa. Tuolloin se oli pieni perheyritys, pienemmällä tuotevalikoimalla, mutta tuotteen DNA oli jo selkeä. Siitä lähtien Biobizz ei ole lakannut kasvamasta ja onkin jo läsnä yli 70:ssä maassa.

ORGAANISET LANNOITTEET:

BIO GROW 
Perustuote kasvun stimuloimiseksi, joka on valmistettu 100%:sti orgaanisesta sokerijuurikkaan uutteesta. Se on runsas ravinnonlähde maaperän mikrobeille ja sisältää vitamiineja B1, B2, C ja E.
BIO BLOOM
Täydellinen kukoistavien kukkien ja herkullisten hedelmien saamiseksi. Optimaalinen sekoitus typpeä, fosforia ja kaliumia. Toimii itsenäisesti lannoitteena, ja sisältää myös hivenaineita.
FISH MIX 
Kiihdyttää kaikkien elävien organismien kasvua alustassa. Stimuloi mikro-organismien ja hyödyllisten bakteerien tuotantoa. Muuttaa huonolaatuisen maan rikkaaksi ja ravinteikkaaksi maaperäksi.


ORGAANISET STIMULANTIT

TOP MAX Kukinnan vahvistaja, joka lisää kukkien kokoja ja painoa. Parantaa ravinteiden imeytymistä ja tuottaa makeampia, tasaisempia satoja.
ALG-A-MIG Pelastus tilanteissa, joissa on ylilannoitusta, ravinteiden puutteita, tauteja tai lämpötilan vaihteluita. Varmistaa vihreät lehdet. Elvyttävä tuote, jossa on alhainen NPK-taso.
ROOT JUICE Valmistettu laadukkaasta humushaposta ja merilevästä. Kannustaa voimakasta juurten kehitystä ja valmistaa kasvin nopeampaan ravinteiden imeytymiseen.


ORGAANINEN AKTIVAATTORI

ACTI VERA Vahvistaa ja tervehtää kasveja sekä sisältä että ulkoa. Suojaa ja aktivoi immuunijärjestelmää. Lisää itämistä ja kasvien aineenvaihduntaa.


ORGAANINEN ENERGIABOOSTERI

BIO HEAVEN Energiaboosteri, joka parantaa kosteuden säilyttämistä. Stimuloi entsyymitoimintaa ja nopeuttaa ravinteiden imeytymistä. Poistaa myrkkyjä.LISÄRAVINNE

CALMAG Suunniteltu suojaamaan kasvia mahdollisilta kalsium- ja magnesiumpuutoksilta. Voidaan käyttää vähäravinteisilla alustoilla ja hydroponisissa järjestelmissä.


ORGAANINEN PH SÄÄTELY

BIO PH+ & BIO PH- Säätelee pH tasoa orgaanisesti.


TUTUSTU myös Biobizzin orgaanisiin kasvualustoihin, ALL MIX, LIGHT MIX ja COCO MIX, sekä maanparantajaseokseen WORM HUMUS.


21 tuotetta
  • Sivu 1 / 1