Ruukut ja astiat

Tutustu valikoimaamme, joka tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja kasvien kasvatukseen eri tarpeisiin. Meiltä löydät mm. vesiviljelykoreja, istutusruukkuja ja kangasruukkuja, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin kasvuympäristöihin ja viljelytarpeisiin.

Vesiviljelykorit tarjoavat innovatiivisen tavan kasvattaa kasveja vedessä ravinteiden avulla, mikä mahdollistaa optimaalisen kasvun ja sadonkorjuun. Ne ovat ihanteellisia erityisesti pienemmille vihanneksille ja yrteille, jotka voivat hyötyä vesiviljelyn tehokkuudesta ja säästeliäisyydestä.

Kangasruukut ovat suosittu vaihtoehto, jotka tarjoavat erinomaisen ilmankierron juuristoille ja estävät juurten liiallista kastumista. Ne ovat erityisen hyödyllisiä kasvien kasvattamisessa ulkotiloissa, ja ne edistävät terveellistä juurtumista ja kasvua.

Valikoimastamme löydät käytännölliset ruukut, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset kasvutulokset. Olipa kyseessä sitten pieni parvekepuutarha tai laajempi viljelyprojekti, meiltä löydät sopivat ruukut kasviesi tarpeisiin.

60 tuotetta
Uutuus
Muoviruukku 15l Pyöreä
Uutuus
Muoviruukku 11l neliö
Uutuus
Muoviruukku 10l Pyöreä
  • Sivu 1 / 1